Finest Concept

OM OSS

Finest Concept är resultatet av två systrar vars olikheter kompletterar och skapar oförglömliga event. Tillsammans med vår fina foodtruck och karibiska touch så levererar vi en upplevelse utöver det vanliga.


Influenserna är många - de kommer ifrån hela världen - från Indien till Irland, från Frankrike till Västafrika. Allt och allas ursprungsrecept möttes, blandades och skapades om på de karibiska öarna.


Våra recept kommer i rakt nedstigande led ifrån vår farmor som antagligen lärde sig ifrån sin mor som lärde sig av sin mor osv. Vår far drev och ägde restaurangen Mamas Bar på Grenada under 80-90 talet och är den enda levande kvar med de gamla recepten som ingen någonsin skriver ned, utan endast lärs ut direkt vid köksbänken.


Självklart spelar vår kära moders moder en betydande roll, där vi från grund och botten lärde oss vikten av fika, kafferep och sju sorters kakor. Men som också hade fantastiska rätter representerat på bordet under vår uppväxt såväl till vardags som till högtider.


Två skilda världar som enats över en enda sak. God mat!


Vi har tagit de ljuvaste minnena från vår barndom blandat med egen inspiration och kreativitet. I kombination med foodtrucken så finns vi tillgängliga där ni behöver oss och förgyller festen.

Copyright 2020 © All Rights Reserved

Owned by The Peters Sisters Production