Finest Concept

ENJOY THE FINEST

FOODTRUCK

Vill ni att vi kommer till ert event?

Boka oss så kommer vi och höjer stämningen. Vår coola foodtruck figurerar kring Göteborg med omnejd på olika festivaler, marknader och tillställningar.


Vi gör alltifrån spännande bowls, rolls, wraps, burgers, hot melts, pitas, sallader och annat tänkbart. Vi serverar bla frukostar, lunch, snack, glass och självfallet gofika med kaffebröd som vi styr efter säsong. Hos oss finns något för alla smaker. Vi är en foodtruck, en coffeetruck och en riktig gottebil i alla sammanhang, Vårt utbud har alltid veganska, vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ i allra högsta mån.


Vi jobbar i stor utsträckning med närproducerade varor från lokala leverantörer och strävar alltid efter så hållbara val som möjligt. Så klimartsmart och hälsosamt som möjligt är vår melodi.


KAFFE


Kaffet är vår egen signaturblandning framtaget i samarbete med Nordiska Kafferosteriet. Det håller högsta kvalitet och du finner det endast hos oss!


Bönorna till bryggkaffet är 100% Arabica och kommer ifrån Honduras, Etiopien och Sumatra. Vår smakrika espresso innehåller 75% Arabica och 25% Robusta med bönor från Uganda, Honduras och Etiopien.


Bönorna rostas varsamt på tre olika sätt på naturlig biogas samt är ekologiska och fairtrade.


Hur gott och hur bra som helst!

CATERING

Vill du skapa det ultimata företagseventet? Eller kanske vill ha ett kul inslag på ditt bröllop eller studentfirande?


Finest Concept levererar caterings med både mat, kaffe och sötsaker till både små och stora fester. Alltfrån frukostmöten till kvällsmingel, konfirmationer, födelsedagsfester och olika högtider.


Vi dekorerar vår bil och anpassar vårt innehåll efter vad ni

vill ha på just ert event! Catering kan även genomföras utan foodtruck om så önskas.


Kontakta oss så tar vi fram lösningen som passar just er!


Copyright 2020 © All Rights Reserved

Owned by The Peters Sisters Production